Sous vide
Sous vide tilberedning giver mange fordele i dit storkøkken. Vi har specialiseret os i fremstilling af sous vide anlæg, der bliver skræddersyede til dine ønsker.
Med sous vide tilberedes mad under vakuum, hvilket er med til at konservere de tilberedte produkter. Maskinerne er lavest i børstet rustfrit stål. Dette giver den letteste rengøring. Betjeningen foregår ved det brugervenlige touchscreendisplay, hvor alle maskinens funktioner kan betjenes.
Selvom sous vide er udviklet af ingeniører, er der intet tørt over maden lavet i sous vide. Maden får længere holdbarhed, når det bliver tilberedt i vakuum, og tilberedningsposerne holder på madens saft og kraft, så maden altid giver den fulde smagsoplevelse efter tilberedning. Samtidigt sikrer tilberedningen også maksimal mørhed af alle udskæringer.
I storkøkkener er sous vide uundværlig. Takket være evnen til at tilberede store mængder ad gangen er sous vide en personalebesparende fremstillingsform. Da madvarerne får ekstra holdbarhed, giver sous vide mulighed for at tilberede maden uafhængigt af serveringstidspunktet.
Sous vide-anlæggene kan tilpasses dine ønsker
Højdepunkter
- Madvarer bliver mørere
- Har mere saft og kraft
- Har en forbedret duft
- Har en længere holdbarhed
- Svinder mindre ind
- Sparer tid i arbejdsgangen
- Giver mere fleksibilitet
- Kræver mindre personale
- Letter arbejdet
- Er mere hygiejnisk


Sous vides oprindelse
I midten af 1960’erne begyndte amerikanske og franske ingeniører at udvikle sous vide metoden baseret på resultater fra 1799 for at forlænge holdbarheden på tilberedte fødevarer. I 1974 fandt den franske kok Georges Pralus ud af, at foie gras beholdt fedt og tekstur, når det blev tilberedt i vakuum. Op igennem 70’erne blev metoden videreudviklet og vigtige parametre som kogetid og temperaturer blev udviklet.
Sous vide-anlæggene fra JOM A/S leveres med kran