+45 97 92 06 44 info@jomrustfri.dk
JOM teamet

Om os

JOM A/S er et firma med flere års historie og traditioner. Det startede med virksomheden APV Pasilac, hvor Michael Hansens far, Ole Hansen, var daglig leder. Michael selv var ansat og hans farfar, Johannes Hansen, var også tidligere tilknyttet virksomheden.

I 1996-97 meldte APV ud, at de ville afvikle deres mindre virksomheder, og dermed skulle afdelingen i Thisted lukke. Dette blev starten på JOM Rustfri Smede og Montage, da Michael får mulighed for at overtage virksomheden.

Navnekonstruktionen JOM er en sammenfletning af navnene: Johannes, Ole og Michael.

I 2007 indgår Henrik Sloth i ejerkredsen og virksomheden overgår til at være et A/S, og Henrik er i dag administrerende direktør.

JOM A/S er en smedevirksomhed, der siden starten har leveret specialiserede løsninger, herunder fabrikation af cateringinventar i rustfri stål, til virksomheder inden for fødevareindustrien, blandt andet mejerier, storkøkkener og bryggerier.

Vi udfører derforuden en bred variation af både almindelige såvel som specialiserede smede, montage -og serviceopgaver for både større og mindre virksomheder både i lokalområdet som i hele Danmark, og i resten af verden.

Vores ansatte har bred erfaring og ekspertise indenfor det smedefaglige område, og er dygtige håndværkere med øje for høj finish og præcision. JOM A/S beskæftiger i øjeblikket 11 ansatte.

Hos JOM A/S er vi et fokuseret og passioneret team, der arbejder dedikeret for at levere kvalitets-løsninger til alle vores kunder.

Vores styrke er vores størrelse, da vi er en fleksibel gruppe af kompetente, loyale medarbejdere, der med bred erfaring og højt branchekendskab hurtigt kan rykke ud til alle typer af opgaver.

Der er ikke en opgave der er for lille eller for stor, og har du brug for sparring til dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os, så kan vi drøfte den bedste løsning for jer.

Personale hos JOM Rustfri

… og så har vi altid tid til at have det rart sammen