+45 97 92 06 44 info@jomrustfri.dk

Sous vide til storkøkken

Sous vide tilberedning er afgørende i ethvert storkøkken, og det tilbyder en række fordele. Vores ekspertise ligger i at designe skræddersyede industrielle løsninger til erhverv og storkøkkener, der opfylder dine præcise behov.

Med vores produkt til erhverv kan du præcist kontrollere tilberedningen af store mængder mad på én gang. Disse avancerede systemer er designet til at opretholde madens kvalitet og smag, samtidig med at de sikrer maksimal effektivitet i din køkkenoperation.

Til industrielle formål kræver denne metode pålidelighed og robusthed. Vores industrielle rustfri stål-enheder er skabt til at håndtere selv de mest krævende produktionsmiljøer, og deres intuitive touchscreendisplay gør betjeningen enkel og brugervenlig.

Den tilberedningsmetode, hvor maden koges under vakuum, bevarer ikke kun produktets naturlige smag og næringsstoffer, men forlænger også holdbarheden markant. Dette er afgørende for storkøkkener og industrielle produktionsfaciliteter, hvor store mængder mad skal tilberedes og opbevares sikkert.

Uanset om det er til storkøkkener, erhverv eller industrielle formål, giver sous vide tilberedning en optimal løsning. Det reducerer personalebehovet, forlænger holdbarheden af madvarer og sikrer konsistent høj kvalitet i hver enkelt ret, hvilket gør det til en uundværlig del af moderne madproduktion.

Sous vide-anlæggene kan tilpasses dine ønsker

Højdepunkter

  • Madvarer bliver mørere
  • Har mere saft og kraft
  • Har en forbedret duft
  • Har en længere holdbarhed
  • Svinder mindre ind
  • Sparer tid i arbejdsgangen
  • Giver mere fleksibilitet
  • Kræver mindre personale
  • Letter arbejdet
  • Er mere hygiejnisk

Sous vides oprindelse

I midten af 1960’erne begyndte amerikanske og franske ingeniører at udvikle sous vide metoden baseret på resultater fra 1799 for at forlænge holdbarheden på tilberedte fødevarer. I 1974 fandt den franske kok Georges Pralus ud af, at foie gras beholdt fedt og tekstur, når det blev tilberedt i vakuum. Op igennem 70’erne blev metoden videreudviklet og vigtige parametre som kogetid og temperaturer blev udviklet.

Sous vide-anlæggene fra JOM A/S leveres med kran

Sous vide (126 – 500 kg)

Sous vide kompakt (54 kg)