af Anton | mar 22, 2018
Stegetunnel Stegning bliver en ubesværet proces med brug af en stegetunnel, hvilket frigiver dit personale til andre opgaver, mens fødevareemnerne bliver perfekt stegt til gyldenbrune. Vores stegetunnelsystemer er ideelle til produktionskøkkener, institutionskøkkener...
af Anton | mar 20, 2018
HOT-FILL DOS HOT-FILL DOS serien sikrer hurtig dosering af flydende produkter. Supper og sovse doseres let på poser eller kander. Serien består af tre produkter: HOT-FILL DOS 1 er meget mobil, men kræver mest manuelt arbejde.HOT-FILL DOS 2 giver en god balance mellem...
af Anton | mar 20, 2018
HOT-FILL DOS 1 Med HOT-FILL DOS 1 sikres du hurtig dosering af flydende produkter. Supper og sovse doseres let på poser eller beholdere. Maskinen er velegnet til dosering af varme produkter, og kan håndtere temperaturer mellem 0 – 90º C. Med HOT-FILL DOS 1 bliver din...